Ботев Пловдив победи Берое с 4:1 в мач от 12-я кръг на

...
Ботев Пловдив победи Берое с 4:1 в мач от 12-я кръг на
Коментари Харесай

Ботев бе безпощаден срещу Берое, Бароан бе над всички

Ботев Пловдив победи Берое с  4:1 в мач от 12-я кръг на efbet Лига. 

В 4-а минута Ботев имаха добър късмет и състезател в жълто-черно опита шанса си от разстояние, само че топката профуча настрана от вратата на Берое. В 13-а минута футболисти на двата тима се сблъскаха, откакто бе осъществено жестоко нарушаване против Акере. Няколко играчи на двата тима бяха декорирани в жълто след тези разногласия.

В 18-а минута Жорди Говеа напредна отлично с топка в крайници и откри Вини Трибуле на чиста позиция, който стреля незабавно с глава, а отбраната на Ботев Пловдив не съумя да реагира, само че топката профуча настрана от вратата.

Малко по-късно Балоянис извърши корнер. Той центрира добре в наказателното поле, където Степонавичус бе оставен непокрит. Литовецът стреля с глава, само че насочи удара си право в ръцете на вратаря на Берое. В 35-а минута Ботев получи правото да извърши дузпа за нарушаване на капитана Божидар Пенчев, а Антоан Бароан се нагърби с осъществяването, като бе непогрешим и изведе тима си напред в резултата.

В 41-а минута Самюел Акере бе открит отлично в предни позиции и изведен на чиста позиция, само че се забави прекомерно доста и бе блокиран. Малко след това Леандро Годой напредна отлично с топка в крайници, като опита шанса си от сериозна отдалеченост, само че кълбото се отклони от десния непряк дирек на Кайзер.

Второто полувреме стартира мечтано за Ботев. Пловдивчани удвоиха преднината си с прелестен удар на Антоан Бароан от далечна отдалеченост. Той видя, че стражът на гостите Хуан Лунгарсо е излязъл леко напред и с прехвърлящ шут, в който имаше нужната мощ, опъна мрежата на Берое.

В 64-а минута Хуан Лунгарсо игра с ръка отвън наказателното поле, като това му донесе пряк червен картон и остави тима си с 10 индивида.

В 70-а минута Енцо Ойос извърши нарушаване, като игра с ръка и бе отсъдена дузпа, а Антоан Бароан още веднъж бе зад топката, като отново бе непогрешим и означи за 3:0.

Пет минути преди края на постоянното време Джани Политино получи добра топка на границата на наказателното поле, като незабавно стреля, а Кайзер не се намеси добре и топката мина зад него.

Секунди след това Ботев незабавно реагира, като Ивелин Попов овладя топката и напредна самичък, като показва страховит дрибъл, навлезе в наказателното поле и насочи неспасяем удар, с цел да се озове в прегръдките на своите съотборници.

В 90-а минута Лъчезар Балтанов получи комфортна топка и не се поколеба да стреля с първото допиране, само че Ачинели реагира добре и мазета в корнер. От последвалия ъглов удар В 91-а минута Балтанов още веднъж бе подготвен да стреля, само че Емануел Уме го изпревари и самият той го направи, само че топката се отби от десния непряк дирек на Берое.

Стартови сформира:

Ботев Пловдив:  92. Даниел Кайзер, 5. Йонас Там, 10. Ивелин Попов, 11. Антоан Бароан, 14. Фаустас Степонавичус, 15. Джеймс Ето‘о, 16. Самуел Акере, 19. Антоан Конте, 20. Антонио Переа, 21. Точукву Ннади, 38. Константинос Балоянис;

Берое:  1. Хуан Лунгарсо, 2. Густаво Каскардо, 3. Франко Рамос, 6. Джорди Говеа, 8. Божидар Пенчев, 9. Сантиаго Годой, 10. Енцо Ойос, 15. Енцо Барето, 17. Едуин Ласо, 21. Тиаго Сийас, 91. Вини Трибуле
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР